Bodywarmers

WESTON

Eigentijdse, gewatteerde bodywarmer met reflecterende details voor een extra opvallende uitstraling. De bodywarmer is professioneel afgewerkt met ritsen voorop en bij de steekzakken. Verder is de jas voorzien van een binnenzak met rits en reflecterende zipper pullers. De bodywarmer is gemakkelijk te veredelen dankzij de borduurrits aan de binnenkant.

 

PRIJS € 32.50 INCL 1 OPDRUK

HUDSON

Moderne bodywarmer gevoerd met imitatie dons voor een aangenaam warm gevoel. De bodywarmer is voorzien een rits aan de voorzijde, twee steekzakken met rits, een borstzak met rits en 2 binnenzakken. Verder is de bodywarmer behandeld met een AC coating voor bescherming tegen wind en regen. De bodywarmer is zeer breed inzetbaar dankzij het eigentijdse design en de moderne pasvorm.

 

PRIJS € 36.50 INCL. 1 OPDRUK

  Softshell Bodywarmer. Deze 3-laags Softshell bodywarmer heeft een moderne pasvorm en is leverbaar in diverse, commerciële kleuren. De bodywarmer is professioneel afgewerkt met diverse zakken met ritsen, elastische tape bij de boord, handige binnenzakken. De  Softshell Bodywarmer is een gegarandeerde bestseller dankzij de voordelige prijs-/kwaliteitverhouding en professionele uitstraling.

 

PRIJS € 27.50 INCL. 1 OPDRUK

voor vragen of bestellingen stuur onderstaande mail