Heren    Hardloop shirts  / Marathon  shirts

Ice-T

Sportief, luchtig T-shirt gemaakt van ademend materiaal voor een optimaal draagcomfort, ook tijdens de meest intensieve inspanningen. Het T-shirt is professioneel afgewerkt met necktape en aparte panelen op de schouders. De behandelingen met softener en enzymen zorgen ervoor dat het T-shirt zacht en glad aanvoelt. Het T-shirt is perfect inzetbaar in zowel werk- als sportgerelateerde doelgroepen waarbij intensieve inspanningen een alledaagse uitdaging vormen.

100% polyester.

 

      

MATEN S TOT 4XL

PRIJS € 14.-

Core Unify Training Tee M

IN DE MATEN 

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL , 4XL

 PRIJS 

OP AANVRAAG

 

 

 

                                               

Ice Sport-T                                                          € 12.50

Sportief, luchtig T-shirt met contrasterende details gemaakt van ademend materiaal voor een optimaal draagcomfort.Het T-shirt is professioneel afgewerkt met necktape, contrasterende flatlock naden op de schouders en contrasterende piping. De behandelingen met softener en enzymen zorgen ervoor dat het T-shirt zacht en glad aanvoelt. 

In de bovenstaande kleuren leverbaar.

Maten XS tot XXL

Custer 

Opvallende licht gewatteerde jas met reflecterende print op de voorzijde. De jas is professioneel afgewerkt met een verborgen zak op de mouw met rits, twee binnenzakken met rits en twee steekzakken met rits. Deze jas is een mooie en comfortabele blikvanger, ideaal te dragen als het buiten donkerder wordt.

IDEAAL TIJDENS HET SPORTEN

MATEN XS TOT  3XL

PRIJS €  52.50

voor vragen of bestellingen stuur onderstaande mail